Adelina Nedelcu, în vârstă de 9 ani a fost încă de mică pasionată de muzică. Mama ei a povestit cum Adelina, încă de la vârsta de 2 ani fredona melodiile din desenele animate. Mai apoi, fetița a început orele de canto, participând la numeroase concursuri.

”Când pășesc pe scenă emoțiile îmi dispar”

”Am descoperit că are ureche muzicală încă de la vârsta de 2 ani, când fredona toate melodiile din coloana sonoră a desenelor animate! Acum, face o oră de canto pe săptămână la Academia de canto și balet, Raluca Cioca, București.

Repetă zilnic și acasă”, a spus Cristina Nedelcu, mama Adelinei.

Citește și: EXCLUSIV: România a obţinut locul I pe ţări la Olimpiada Balcanică de Matematică din Turcia/ David Anghel: ” România este o ”putere” matematică”

”A participat și la Românii au talent, sezonul 12, la Emisiunea Vedeta familiei de la TVR1, unde a câștigat. De asemenea, a participat la Festivalul Internațional de canto, Cezar Ouatu, unde a câștigat trofeul categoriei la grupa de vârstă 6-9 ani. A mai fost la numeroase alte festivaluri precum Flori de mai, la Călărași, Lumini sonore by Ozana Barabancea”, a mai adăugat mama fetiței.

Adelina, a povestit că pe scenă îi dispar toate emoțiile, iar acolo se simte cel mai bine.

Adelina, a povestit că pe scenă îi dispar toate emoțiile, iar acolo se simte cel mai bine.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adelina, a povestit că pe scenă îi dispar toate emoțiile, iar acolo se simte cel mai bine.

”Pe scenă este lumea mea. Atunci când pășesc pe ea emoțiile îmi dispar. Cât despre ținute mami mi le alege de fiecare dată, cu acordul meu. Îmi plac hăinuțele mai de adolescente, ce este în vogă, hainele mai largi. Doresc să ajung o solistă cunoscută și să fac o școală cu profil muzical.

Artista mea preferată din România este Andra!”, a spus Adelina Nedelcu.

Citește și: EXCLUSIV: Beatrice Păun a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Public Speaking de la Londra/ ”Cred în puterea de schimbare pe care generația mea o are”

”De curând mi-am lansat prima mea piesă intitulată Aripi. La această piesă am participat și eu puțin la versuri, alături de domnul Bogdan Negroiu. Videoclipul l-am filmat pe Domeniul Greaca.

Adelina face canto de la 6 ani, asta după ce făcea vocalize prin casă. Mai mult, ei îi place foarte mult și să danseze. Adelina spune că talentul îl are de la Dumnezeu și că va munci mereu ca toate visele ei să devină realitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si