Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV. Interviu cu LP, artista fără prejudedecăți: „Probabil voi deschide un restaurant în România”

Piesa "Lost on you" cu aproape 300 de milioane de vizualizari a rasunat aseara pe Arenele Romane. Mii de fani au fost prezenti pentru a o vedea live pe artista internationala de muzica rock, LP. Artista nonconformista ne-a vorbit despre viata persoanala si despre dragostea ei pentru Romania.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

LP, pe numele ei real, Laura Pergolizzi este o vedeta care impresioneaza prin sineritatea artistica. Piesa „Lost On You” a strans deja aproape 300 de milioane de ascultari pe Youtube si a fost in fruntea topurilor muzicale in peste 13 tari. LP alege sa vorbeasca deschis despre dragoste, tradare, tristete fara cenzura, reguli, filtre sau inflorituri.

LP: Este cumva o poveste veche. Este vorba despre o persoana de care eram indragostita si nu stiu exact ce eram, dar eram pe val. Si am zis daca vrei sa pleci, du-te. Dar inca speram ca nu se va termina. Consider ca piesa "Lost on you" nu este tocmai o piesa de despartire.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Larisa, mesaj dur după ce Adrian se întoarce la ”Puterea Dragostei”: ”Distrug tot dacă face ceva aiurea” EXCLUSIV

LP ne-a dezvaluit cum arata ziua perfecta in viziunea ei.

LP: O zi perfecta din viata mea inseamna sa dorm pana la orele pranzului, apoi cand ma trezesc sa imi fac o cafea, sa fac si niste yoga.

Mai tarziu sa ies cu cativa prieteni sa mancam si sa bem cateva beri.

Desi nu multa lume cunoaste acest lucru. LP are un talent aparte atunci cand vine vorba de cantat. Fluieratul este unul dintre atuurile ei.

In varsta de 38 de ani, cantareata a postat acum ceva vreme o fotografie in care se saruta cu Lauren Ruth Ward. Asa a anuntat pe Instagram vestea ca a fost ceruta in casatorie.


Ceremonia juramintelor de credinta a avut loc in Franta. Iar logodnica sa apare si la finalul celebrei piese.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI