Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV | Ion Țiriac, mesaj de 1 Decembrie! Care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știe românii: "Trăim vremuri complicate"

Este motiv de sărbătoare în toată țara, iar ziua de 1 Decembrie aduce bucurie de la mic la mare! De Ziua Națională, Ion Țiriac are un mesaj aparte pentru românii și spune care sunt cele mai importante lucruri pe care aceștia trebuie să le știe!

Maria Zărnescu,

Ion Țiriac, mesaj pentru români de 1 Decembrie


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii din toată țara, dar și din diaspora sărbătoresc astăzi Ziua Națională. Dacă nu sunt la parada de 1 Decembrie, oamenii s-au îndreptat deja spre stațiunile montane, acolo unde se bucură de minivacanță. Este petrecere în toate orașele țării, iar în multe locuri în această zi se deschid și târgurile de Crăciun.

Cu această ocazie, mari personalități din România au transmis mesaje de La mulți ani, au împărtășit amintiri sau au vorbit despre ce înseamnă pentru ei țara noastră. Ion Țiriac a vorbit, în exclusivitate pentru Stirilekanald.ro,

despre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le știe românii.

Marele tenismen a avut dublu motiv de bucurie zilele acestea, când s-au împlinit 10 ani de la momentul în care a lansat Țiriac Collection. 

Ion Țiriac, mesaj de 1 Decembrie pentru români

Ziua de 1 Decembrie este un motiv de mare bucurie pentru români. Indiferent că se află în țară sau peste hotare, oamenii sărbătoresc Marea Unire.

Ion Țiriac a transmis un mesaj de 1 Decembrie și spune care sunt, în opinia sa, cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știe oamenii.

Citește și: VIDEO- Colecționarea obiectelor de lux, pasiunea aleșilor. Milioane de euro investite în bunuri opulente

Deși este un motiv foarte important de petrecere și bucurie, Ion Țiriac le amintește românilor că nu ar trebui să uite nici de responsabilitate sau de muncă, tocmai pentru că trăim vremuri extrem de grele.

"Românii ar trebui să știe că trăim niște timpuri extraordinar de complicate. Vorbim de niște timpuri grele nu numai pentru Ucraina sau pentru Hamas sau Israel. Trăim vremuri grele pentru toți.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Trebuie să ne asumăm responsabilitățile. România, cu toate că suntem la graniță cu Ucraina, să sperăm că nu stă prea aproape conflict.

Însă, trebuie să luăm și partea bună, este aniversarea noastră așa că le doresc românilor multă sănătate și La mulți ani", a mărturisit Ion Țiriac.

Ion Țiriac, în timpul unui interviu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ion Țiriac, amintiri de suflet cu Ilie Năstase

Ion Țiriac a trăit o viață demnă de un film. Celebrul tenismen s-a bucurat de o carieră impresionantă în teren, a cucerit titlul după titlui și în 1970 alături de Ilie Năstase a câștigat, la dublu, turneul de la Roland Garros.

Citește și: Un celebru afacerist român oferă o recompensă uriașă cui afla cine i-a incendiat mașina: „Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni“

Prezent la aniversarea a 10 ani de la momentul în care a lansat Țiriac Collection, sportivul și-a amintit de momentul în care juca tenis alături de Ilie Năstase și împărțeau camera în care stăteau. Plăteau 10 lire pe cazare, în condițiile în care banii pe care îi câștiga sportivul erau 5 lire/ zi la Roland Garros și 3 dolari pe zi în SUA.

"Câștigam 2 dolari pe zi când jucam tenis și 5 litre la Wimbledon. Atunci era vremea în care dormeam în pat cu Năstase mai mult decât au dormit cu toate cele șase neveste. Niciodată nu mi-a plăcut Năstase, nu era tip-ul meu, dar pentru 10 franci ne dădeau o cameră cu un singur pat. Din când în când, mă mai supăra și dormea și pe jos până când începea să grohăie și atunci îl mai dădeam și afară", a mărturisit Ion Țiriac, la aniversarea a 10 ani de la momentul în care și-a lansat colecția auto.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ion Țiriac, la prezentarea colecției personale de mașini

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum i-a luat Ion Ion Țiriac mașina tatălui său, în ziua în care a împlinit 35 de ani

Ion Țiriac a avut o carieră impresionantă și s-a bucurat de succes și în domeniul afacerilor. Sportivul este cu siguranță un tată mândru pentru că a dat lovitura și în viața de familie. Acesta are trei copii, iar fiul cel mare, Ion Ion Țiriac, îi împărtășește pasiunea pentru autoturisme.

La 35 de ani, Ion Țiriac Jr. a primit una dintre mașinile preferate ale tatălui său și o conduce chiar și în prezent. Sportivul i-a promis autoturismul în urmă cu mulți ani, iar în ziua în care s-a împlinit termenul a intrat direct pe ușă și i-a cerut cheile.

"Când a apărut un model de Ferrari a mai apărut și un Porsche care este acum al feciorului meu cel mare. L-a văzut în anii aceia 70 la început și a spus că acesta ar vrea să fie al lui într-o zi.

I-am zis atunci la 35 de ani poate să vină să mi-l ceară. În septembrie, în anul în care a împlinit 35 de ani, a venit și a spus: cheile vă rog!", a povestit Ion Țiriac.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI