”Litoralul pentru toți 2023” a început. Programul a ajuns, anul acesta, la ediţia cu numărul 42 și se desfășoară în perioada 1 – 30 septembrie 2023.

În jur de 70 de hoteluri sunt înscrise în program și vin cu oferte pentru toate bugetele.

”Litoralul pentru toți 2023” a început

”Litoralul pentru toți 2023” a început

[Sursa foto: litoralulromanesc.ro]

Cel mai mic tarif: 75 lei/cameră, pe noapte

”Având în vedere că prețurile pornesc de la 75 de lei/cameră, pe noapte, cererea este în creștere față de anul trecut.

Avem unele hoteluri care nu mai au disponibilități pentru perioada următoare. Însă, cu siguranță, dintre cele peste 70 de hoteluri aflate în ofertă, mai sunt unele care au camere disponibile pentru perioada imediat următoare”, spune Ștefan Necula, manager agenție de turism specializată pe pachete turistice pentru litoralul românesc.

Acesta estimează că gradul de ocupare pe litoralul românesc, în luna septembrie, se va afla undeva între 70-75% pentru unitățile care vor fi deschise.

”Litoralul pentru toți 2023” a început: Prețuri de la 75 lei/ cameră, pe noapte

”Litoralul pentru toți 2023” a început: Prețuri de la 75 lei/ cameră, pe noapte

[Sursa foto: Pexels.com]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Litoralul pentru toți 2023. Când se desfășoară și cât costă o noapte de cazare la malul mării în septembrie?

Ștefan Necula atrage atenția că unele hoteluri este posibil să nu folosească pentru oferte denumirea ”Litoralul pentru toți”:

”Se poate ca unele hoteluri să nu denumească oferta ”Litoralul pentru toți”, ci doar să aibă zile gratuite de vacanță sau o altă denumire, ofertă pentru seniori, diferite încadrări.

Cu siguranță, există această abordare din partea hotelierilor de a reduce tarifele pentru sfârșitul de sezon”.

Vreme bună pe litoral în septembrie

Vestea bună este că meteorologii anunţă temperaturi peste cele normale, până spre sfârşitul lunii septembrie, în cea mai mare parte a ţării. Inclusiv pe litoral.

”Eu cred că va fi un număr mare de turiști pe litoral și pe sfârșitul sezonului pentru că vremea este foarte bună”, a mai declarat Ștefan Necula.

Turiștii vor avea opțiuni reduse și în ceea ce privește restaurantele, acestea având oferte de tipul ”meniul zilei”.

Opțiuni pentru fiecare în toate stațiunile

Opțiuni pentru fiecare în toate stațiunile

[Sursa foto: litoralulromanesc.ro]

Există opțiuni pentru fiecare în toate stațiunile

”Din punctul meu de vedere, există opțiuni pentru toate buzunarele în fiecare dintre stațiuni. Având în vedere că volumele cele mai mari sunt în stațiunile Mamaia și Eforie, cred că aici se găsesc posibilități de servire a mesei și pentru bugete reduse. Avem diferite exemple de autoserviri sau terase care s-au gândit și la aspectul acesta și au făcut oferte gen ”meniul zilei”. Eu cred că există opțiuni pentru fiecare în toate stațiunile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Vara e pe sfârșite, iar prețurile de pe litoral devin mai accesibile

În funcție de buget, în toate stațiunile se găsesc opțiuni și pentru turistul de două stele, dar și pentru turistul de cinci stele. Pentru turistul de cinci stele, destinațiile cele mai bune sunt Mamaia, Mamaia Nord, pentru că aici găsim și ceea ce îi interesează. Dar și la Eforie Nord există locație de cinci stele”, mai spune Ștefan Necula.

Există și opțiuni ”all inclusive”

Există și opțiuni ”all inclusive”

[Sursa foto: litoralulromanesc.ro]

”Litoralul pentru toți”- all inclusive de buget: 407 lei/cameră, pe noapte 

”Prețurile ”Litoralul pentru toți” pentru un sejur cu all inclusive pornesc de la 407 lei/cameră, pe noapte, la un hotel de 3 stele. Aici, vorbim de un all inclusive o versiune mai de buget. Avem mic dejun, prânz, cină, gustări și băuturi incluse. Vorbim de un program fix pentru servirea meselor, gustărilor. Trebuie să țineți cont că e un all inclusive de buget”, a mai spus managerul agenției de turism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si