Ionel Boldea, criminalul turbat de furie, a fost surprins de camerele de supraveghere chiar cand intra in parc, pe bicicleta. Acolo, a snopit in bataie un cuplu de pensionari. Pe sotul femeii l-a ucis fara sa ezite, iar ea e in coma, la spital.

Un detaliu incredibil socheaza! Boldea e filmat dupa atac, in timp ce trece pe langa o masina de politie.

Fumeaza, conduce fara sa tina mainile pe ghidon si se indreapta spre urmatoarele tinte, alese la intamplare.

Agentii de politie nici nu-l observa ci sunt grabiti sa ajunga in parc, unde martorii anuntasera deja prin 112 dublul atac.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa ce a atacat cu un par alte 3 persoane, individul s-a refugiat in casa unui barbat. Despre Ioan Ragorit se spunea ca e prieten cu ucigasul, insa omul sustine ca se stiau doar din vedere. Boldea a dat buzna in casa lui si s-a spalat de sange.

Citeste si: VIDEO| Victimele care au supraviețuit atacurilor din Făget luptă pentru viața lor. Mărturia unei femei lovite de criminal

In tot acest timp, oamenii legii- doi agenti rurali- ar fi luat si ei urma criminalului. In loc sa intre in casa cu armele pregatite, politistii s-ar fi inarmat cu o bata.

Boldea i-ar fi snopit si pe ei in bataie, apoi a furat masina din curtea oamenilor si a fugit in tromba, spulberand gardul casei.

Oamenii care-l cunosc indeaproape pe acest criminal barbar spun ca drogurile i-au intunecat mintea.

Decazuse din ce in ce mai rau si devenise violent

Cocaina, amfetamina si marijuana avea in corp Boldea cand a comis cele 6 atacuri. In mintea lui, o icoana ce reprezenta divinitatea e de vina pentru ce a facut.

Ionel Boldea, in varsta de 33 de ani, este acum arestat preventiv pentru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si