Pe scurt, avocatul Tonel Pop a spus că una dintre ipoteze ar fi aceea că numărul de telefon al Luizei Melencu ar fi putut fi realocat, dat altei persoane. Au fost sesizate autoritățile, care urmează să facă lumină în acest caz. 

UPDATE.  Principalele declarații ale lui Tonel Pop:

Numărul de telefon al Luizei a fost activ noaptea trecută, pe WhatsApp.

E vorba de o cartelă prepay. O colegă de școală a observat că numărul era activ într-un grup și am sesizat autoritățile. Numărul ar fi putut fi realocat. 

Poate Luiza trăiește și eu cred că trăiește. Nu avem nicio probă ADN, nimic.

Procurorul DIICOT Craiova avea toate datele pentru a-l identifica pe Dincă foarte ușor.

Rudele Luizei Melencu sunt supărate că procurorul le-a anchetat. Vorbim inclusiv de mama Luizei, de bunicul fetei. Te pui și îi anchetezi și bați cu pumnul în masă? Mai era puțin și pe bunic îl arestau cei de la DIICOT Craiova.

 

Principalele declarații ale lui Alexandru Cumpănașu:

Este inacceptabil ca un procuror și polițiștii să nu intre peste agresorul Alexandrei noaptea la ora 1.00.

Nu au făcut nimic pentru a o salva. Alexandra era un copil cuminte, care nu ieșea din cuvântul părinților.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Sunt și alți vinovați. Este vinovat șeful poliției județene. De ce este încă în libertate? De ce mai este în libertate dacă și-a mințit șefii de la București.

De ce oamenii de la 112 care au răspuns la telefon nu sunt suspendați pe perioada anchetei?

Am simțit o presiune uriașă din parte unei sistem bolnav, care îmi atrăgea atenția că trebuie să mă odihnesc. Vorbim de șefi din MAI, parchete. Sunt niște nătărăi, poate trimiși de niște prieteni din partide.

Am ce le reproșa și polițiștilor, și multora din sistem care se complac, care nu au făcut nimic, nu au arestat un interlop în 21 de zile. Este o tăcere totală.

Eu nu mă voi lăsa, voi continua lupta. 

 

Expertiza antropologică a osemintelor descoperite în pădurea din Caracal arată cu certitudine, spun legistii, că acestea provin de la o adolescentă care a avut între 15 și 19 ani.

Cu alte cuvinte este exclus ca rămăsițele să fie ale Alexandrei. Ar putea fi ale Luizei Melencu sau, la fel de bine,ar putea fi vorba de o altă victimă a suspectului de orori in serie.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Avocatul Tonel Pop a fost în curtea lui Gheorghe Dincă și poate veni cu lămuriri.

Citeste si: VIDEO| Scanner performant, adus în curtea lui Dincă. Ce au descoperit anchetatorii

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

Citeste si: E halucinant ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul uluitor care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei (foto), fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Citeste si: Reacția mamei Luizei Melencu după ce a aflat că oasele îngropate în lizieră nu sunt ale Alexandrei: ”Nu mai am putere!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si