Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV Si-a refacut viata sentimentala Crin Halaicu? Divortat din 2010 de prima sotie, fostul primar al Capitalei si Nicole se simt foarte bine impreuna

Crin Halaicu, fostul primar al Bucurestiului, si-a refacut viata sentimentala dupa divortul de prima sotie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Crin Halaicu a fost primarul general al Bucurestiului in perioada februarie 1992-iunie 1996, dupa care a preferat sa faca un pas inapoi in politica si sa se dedice afacerilor imobiliare. Fostul primar a prosperat de-a lungul anilor, dovada fiind ca presa a relatat despre imensul conac pe care il detine la Mogosoaia, cu 14 camere, doua piscine si evaluat la 4 milioane de euro, dar si despre masinile luxoase pe care le conducea.

Nicole este o femeie de succes in publicitate

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Viata sentimentala a lui Halaicu a fost discreta pana in 2010, cand ziarele au relalat ca fostul edil se desparte de sotia sa, Carmen, care i-a daruit doi copii, dupa 14 ani de casnicie.

Intr-adevar, divortul s-a pronuntat pe 10 mai 2010 la Judecatoria Buftea, instanta obligandu-l sa plateasca o pensie alimentara de cate 1.250 de lei copiiilor sai, pana la majoratul acestora.
Ulterior, Halaicu a cunoscut o femeie mai tanara decat el, Nicole, existand informatii ca aceasta a devenit de curand doamna Halaicu, mai ales ca asa se si prezinta.

Nicole Halaicu este manager al unei agentii de publicitate, iar in trecut a lucrat pentru diverse companii, in domeniul „marketing si comunicare”. Crin si Nicole sunt destul de discreti, singura fotografie cu ei impreuna fiind de vara trecuta, cand au participat la nunta unor prieteni.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI