Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: Tirul Dracula, condus de un șofer român face senzație în toată Europa/ Ovidiu Orădan: ”Acesta a fost visul meu să-mi fac un camion personalizat”

Ovidiu Orădan, pasionat împătimit al camioanelor încă de la o vârstă fragedă se mândrește cu afacererea lui de transporturi și implicit cu tirul Dracula, care este admirat în lumea întreagă.

Stefania Pavel,

Ovidiu Orădan, pasionat împătimit al camioanelor încă de la o vârstă fragedă se mândrește cu afacererea lui de transporturi și implicit cu tirul Dracula, care este admirat în lumea întreagă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ovidiu Orădan, un șofer de tir din Arad spune că de mic a avut de mic o pasiune aparte pentru camioane, astfel în 2001 a început să practice această meserie. În prezent acesta are o firmă de transport cu 68 de camioane, însă doar unul este tunat și pictat după legendele despre Dracula. 

”În prezent am 68 de camioane”

Ovidiu Orădan a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre pasiunea sa și despre următoarele proiecte pe care le va dezvălui în curând tuturor.

Citește și: Elon Musk vrea să lanseze o aplicație prin care oamenii să folosească X pe ecranul mașinii

”Pasiunea a pornit de când eram copil, de mic mi-au plăcut foarte mult camioanele.

În anul 2001 am început să muncesc pe camion, din 2004 mi-am făcut firma mea. În prezent am 68 de camioane. De mic de când am început meseria de tir, având în vedere că am umblat prin toată Europa și am văzut  foarte multe camioane tunate, pictate acesta a fost visul meu să-mi fac un camion personalizat cap coadă care să aibă aceeași temă, exact ca la castel”,  a
spus Ovidiu Orădan.

Ovidiu Orădan- șofer tir

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Întrebat care este senzația când dormi într-un sicriu, având în vedere că în loc de pat șoferul are un sicriu alb, acesta a spus că se simte chiar confortabil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Tirul Dracula are pe post de pat un sicriu alb.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Când mergi să-ți arate unde doarme Dracule te duce ca într-un beci, unde este un sicriu. Nu am nicio senzație, este confortabil”,

a adăugat șoferul din Arad.

Camionul Dracula a costat peste 60.000 de euro

Investiția pentru camionul Dracula a fost pe măsură având în vedere că toate decorațiunile au fost realizate manual timp de 8 luni de zile, iar până acum a parcurs peste 500.000 de kilometri. 

Citește și: EXCLUSIV: Cătălin Petroșanu, pilotul cu o poveste impresionantă/ ”Iubesc să conduc, mă face să mă simt un om normal”

Investiția pentru camionul Dracula a fost pe măsură având în vedere că toate decorațiunile au fost realizate manual timp de 8 luni.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”De pictat l-a pictat colaboratorul meu care pictează pe partea de pictat și vopsit, partea de interior este un alt domn cu care colaborez pentru toate camioanele, pentru volane, scaune, le facem cu el și ca design undeva la 60 și ceva de mii de euro”,  a precizat Ovidiu Orădan.

Camionul său a devenit rapid vedetă în toată Europa și a participat chiar la numeroase concursuri unde a obținut premii importante.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Am fost la eveniment anul trecut în Italia, am fost premiat în primele 20 de camioane că așa se premiază în Europa. Am fost anul trecut la un eveniment în Alba-Iulia, am luat locul întâi la pictură. Anul acesta am fost iar la un eveniment la un eveniment, tot la Alba-Iulia unde am luat tot locul întâi la pictură. Am mai fost anul acesta în Slovacia, unde am fost în primele 20 de camioane premiați”,  a povestit șoferul.

Tirul Dracul a costat pentru 60 și ceva de mii de euro.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Mai avem două camioane care sunt în lucru, dar cu alte tematici. Într-adevăr sperăm ca până la sfârșitul anului să fie gata amândouă, fiecare camion are tema lui, însă nu pot să vă spun tema, tot timpul am fost așa mai secretos, mi-a plăcut mereu să tac și să apar cu visul îndeplinit”,  a spus Ovidiu Orădan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI