Dan Bittman si ceilalti membri ai trupei Holograf si-au infiintat inca din 1991 o firma, numita „Holograf Productions SRL”, prin care isi desfasoara activitatea din industria muzicala. In ultimii zece ani, firma nu a adus profituri mari, doar 2015 fiind un an mai bun, cu un castig net de 325.984 de lei, adica aproximativ 72.000 de euro.

Urmatorul an, 2016, pentru care nu exista inca date financiare, a venit cu o veste proasta.
O companie din Brasov, care este furnizor de energie electrica, a dat in judecata „Holograf Productions SRL” pentru o datorie de 282.199 de lei, adica aproximativ 62.000 de euro. Dosarul a fost deschis la Tribunalul Bucuresti, iar hotararea judecatorilor, din toamna trecuta, a fost urmatoarea: „Obliga debitoarea la plata debitului principal in suma de 282.199,48 lei si dobanda legala aferenta de la data scadentei pana la data platii in termen de 20 zile de la comunicare. Obliga debitoarea la plata sumei de 200 lei cheltuieli de judecata reprezentand taxa judiciara de timbru”.
Pentru a-si recupera datoria, firma care a furnizat curent electric a deschis un alt proces, la Judecatoria Brasov, in care a cerut executarea silita a „Holograf Productions SRL”. Pe 16 februarie 2017, judecatorii au admis cererea companiei respective.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si