Zile gratuite pe litoral este programul premergător ofertelor ”Litoralul pentru toți 2023”. ”Zile gratuite” debutează pe data de 20 august și aduce numeroase oferte reduse.

”Litoralul pentru toți 2023” se va desfășura anul acesta în perioada 1-15 septembrie.

Zile gratuite pe litoral. Cum ne apropiem de sfârșitul lunii august, prețurile încep să scadă 

”Având în vedere că sunt oferte cu zile gratuite, prețurile sunt dinamice, depinde de perioadă.

Cum ne apropiem de sfârșitul lunii august, prețurile încep să scadă. Și atunci valoarea sejurului este și ea în scădere”, spune Ștefan Necula, manager agenție de turism specializată pe pachete turistice pentru litoralul românesc.

Reducerile în următoarele săptămâni pe litoral pot ajunge și până la 50 la sută. Cei care vor să beneficieze de ”Zile gratuite” pot urmări ofertele cu nopți gratuite.

Oferte bune pe final de sezon

Oferte bune pe final de sezon

[Sursa foto: Pexels.com]

”Sunt foarte bine primite, având în vedere că reducerea față de prețul din vârf de sezon variază, poate fi undeva la 40-50%. Sau poate chiar mai mult în unele cazuri. În perioada imediat următoare tarifele sunt în scădere, intră într-o zonă aproape de final de sezon. Dacă până acum au urcat, spre sfârșitul lunii iulie a fost apogeul- până pe 15 august, acum sunt în scădere”, mai spune Ștefan Necula.

Citește și: VIDEO- Scad prețurile la cazare pe litoral. Românii vor scoate din buzunare cu până la 20% mai puțin. În septembrie, tarifele vor scădea cu până la 50%

Cât costă un sejur în cadrul programului ”Zile gratuite pe litoral”

”Depinde foarte mult de oferta hotelului. Spre exemplu, hotel de 4 stele din Mamaia are o ofertă prin care plătești 4 nopți și stai 5”, a mai declarat Ștefan Necula.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Plătești 4 nopți, stai 5

Plătești 4 nopți, stai 5

[Sursa foto: Pexels.com]

Iată câteva exemple de tarife:

Eforie Nord- hotel de 3 stele

Tariful scade până la 290 de lei pe noapte cameră dublă.

Plătești 3 nopți și stai 4.

Mamaia- hotel de 3 stele

366 de lei cameră dublă.

Plătești 3 nopți, stai 4

”Litoralul pentru toți” începe la 1 septembrie

”Litoralul pentru toți” începe pe data de 1 septembrie. Este un program social destinat familiilor care doresc petrecerea unui sejur pe litoral în extrasezon. Anual, se desfășoară între 3 mai- 14 iunie și 1 septembrie- 15 octombrie.

Litoralul pentru toți începe la 1 septembrie

Litoralul pentru toți începe la 1 septembrie

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Apa termală de la Baile Felix are proprietări magice. Totuși, nu este indicată pentru toată lumea. Contraindicațiile băilor cu sulf

Durata sejurului este de minim 5 nopți de cazare și participă hoteluri de 2, 3 și 4 stele de pe tot litoralul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si