15 primari au venit si au plecat, dar ea a ramas la locul de munca. Este vorba despre femeia care cultiva in fiecare an peste 1 milion de flori, pentru unul dintre sectorele capitalei.

ELENA PINTILEASA, COORDONATOR SERE ADP SECTOR 6: Zici sera, zici Pintileasa. Zici mama florilor. De le 16 ani, din anul 1968 m-am angajat mai am putin si fac 50 de ani de munca.

Aproape 15 primari am schimbat in aceasta perioasa. Dar, dumnevoastra ati ramas. Sigur ca da. Va ma amintiti de primul? Da, Constantin David se numea, in 1968.

Si de atunci 15 edili, din sectorul 6 al capitalei i-au cerut sa planteze   milioane de flori. Iar doamna Elena Pintileasa s-a conformat, insa s-a atasat de fiecare planta in parte ca  si cum ar fi fost propriul copil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

ELENA PINTILEASA, COORDONATOR SERE ADP SECTOR 6: Floare cere moare pe mine ma doare sufletul. S-au imbolnavit ele, ma imbolnavesc si eu.

Mama florilor, asa cum este supranumita  Elena Pintileasa  are  mare grija  de   "copiii ei", florile.

Reporter: Exista vreo planta care sa placa cel mai mult, una de suflet?
Elena Pintileasa: Toate.

ELENA PINTILEASA, COORDONATOR SERE ADP SECTOR 6: Le mai punem si muzica.

Le dam apa,  aer,  lumina,  ca sa poata sa creasca.

Si asa  florile  cresc, cu sutele de mii  in serele primariei sectorului 6. De altfel este si singurul sector din capitala care nu plateste pentru ornamentele florale stradale si de asta are grija in fiecare zi mama florilor, Elena Pintileasa.

ELENA PINTILEASA, COORDONATOR SERE ADP SECTOR 6: Aici se produc si florile taiate si florile care se planteaza in sector, tot. Acum, pe domnul primar l-am vazut ca ii plac foarte mult begoniile. Ne-a rugat daca putem sa facem  vreo 200 de mii de fire de begonia si eu ii fac  supriza de 300 de mii.

Mandra de ceea ce face doamna Elena Pintileasa nu vrea sa renunte la florile sale niciodata. Isi doreste sa le ingrijeasca  cat o vor tine puterile.

ELENA PINTILEASA, COORDONATOR SERE ADP SECTOR 6: Cati primari mai vreti sa schimbati? Eu stiu? Care vor sa ma mai tina...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si