Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Ideal ar fi ca într-o să alergăm, în altă zi exerciții care să ne stimuleze și masa musculară”

„Într-adevăr, vremea frumoasă încă ne permitem să facem puțină mișcare în aer liber. Poate nu avem o condiție tocmai bună pentru a alerga. L-am chemat pe Florin Dragomir, antrenor personal să ne arate cu ce exercițiu putem să înlocuim.

Ce facem?”

Florin Dragomir, antrenor personal: „Ideal ar fi ca într-o să alergăm, în altă zi exerciții care să ne stimuleze și masa musculară. Astăzi, tocmai asta vreau să te pun pe tine. Un prim exercițiu sunt genuflexiunile, simplu, ceva foarte foarte ușor. Picioare depărtate, vârfurile ușor orientate în exterior și coborâm fundul, ca și cum ne-am așezat pe un scăunel, împingând fundul cât mai mult în spate. Expirăm și venim în poziția inițială. Coborâm ușor, ne ridicăm. Nu vreau să chinui foarte mult, așa că după ce ai făcut 15 genuflexiuni, apropii tălpile, pui palmele pe sol și-mi înaintezi până ajungi într-o poziție de flotare.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Trebuie să facem zilnic acest tip de exerciții?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Florin Dragomir, antrenor personal: „Nu, așa cum am spus și mai devreme nu zilnic. Ce-i făcut prea des nu e bine atunci când vine vorba de exerciții. Cum am spus și mai devreme o zi alergare, o zi exerciții cu greutatea corpului sau cu greutăți.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Cât trebuie să aibă un astfel de antrenament?”

Florin Dragomir, antrenor personal: „Diferă foarte mult în funcție de condiția fizică pe care o ai în momentul respectiv, dar ideal ar fi să ai măcar 25-30 de minute în care să ții pulsul peste o anumită valoare, astfel încât să îți iei la maxim beneficiile exercițiilor.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si