Close sidebar
Close sidebar

Exercitiul de dictie care te va pune in incurcatura! 95% dintre romani nu pot pronunta acest text

Exercitiile de dictie pot fi extrem de amuzante. Pe langa banalul „sase sasi in sase saci”, exista un text pe care 95% dintre romani nu il pot pronunta clar si corect.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru a realiza corect acest exercitiu, trebuie sa citesti textul cu voce tare si cursiv. Cuvintele nu trebuie silabisite. Doar atunci cand se vor auzi toate sunetele, poti spune ca ai trecut testul.

Textul care pune in incurcatura majoritatea romanilor face parte din manualul de dictie „Sase sasi in sase saci“, de Carmen Ivanov, noteaza adevarul.ro.

„Releurile rablelor liderului rebelilor libieni atinse de originalitatea nabucodonosoriana aproape imperturbabila, nesemnificativa pentru antiperistaltismul prestidigitatorului erau de un primitivism extrinsec si veneau pe filiera colaborationistilor incompatibili cu senzatia de incomprehensibilitate când, in inalienabilitate, se prind cu dinamism zglobiu la cimilituri infinitezimale marcate de insesizabilitate cu o idiosincrasie fantasmagorica si abracadabranta ireversibila in contemporaneitate si fara unilateralitate cu o megalomanie uzând un primitivism spasmodic si zguduitor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Manifesti stupoare când pe o microfotoradiografie intrezaresti o inexorabila cifra treisprezece si gândesti: paraskavedekatriafobia e mai rea decât hipopotomonstrosecvipedaliofobia, dar mai usoara decât venustrafobia, ablutofobia sau chiar logizomecanofobia.

A fost diagnosticat otorinolaringologic cu ri-nodislalie acuta din cauza mucezelii infloures-cente ce se intrepatrunde buconazofaringian cu o discopatie neidentificabila laparoscopic cu chintesenta lamelibranhiata a acidului dezoxiribonucleic care a ajuns la desuetudine din cauza acidului acetilsalicilic, care cu recrudescenta antispasmodica ucide microorganisme dicotiledonate sau monocotiledonate culese dintr-o zarzavagerie paralelipipedica prelucrata din obiecte contondente fara unilateralitate sau fotoluminiscenta.

I se incetoseaza mintea in mod anatomopatologic când priveste demonstratia ireversibila, de o neinteligibilitate transcendentala a muschiului sternocleidomastoidian si se gândeste cu impasibilitate minutioasa la vicisitudinile de imponderabilitate a sasiurilor sasesti cuprinse de un scurtcircuit electric neelucidat.“

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI