Close sidebar
Close sidebar

Exista sau nu Balena Albastra? Autoritatile se feresc sa vorbeasca despre jocul fatal care a facut deja victime. Ce este Balena Albastra si cum a inceput?

Exista sau nu "Balena Albastra"? In plin scandal, dupa ce un procuror din Sibiu a anuntat ca fata cazuta de pe bloc a fost, de fapt, victima a jocului mortal, autoritatile se feresc sa vorbeasca, ba chiar sunt voci care neaga existenta lui. Va avertizam urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De mai bine de doua luni, de cand jocul mortal "Balena Albastra" a ajuns pe buzele tuturor, autoritatile noastre tac si se ascund. Printre balbaieli, ori bajbaieli, refuza sa spuna concret: exista sau nu jocul sinucigas in Romania?

Tudorel Toader, ministrul Justitiei
"Rugamintea mea, nu in fiecare zi voi face conferinte de presa si voi da declaratii."

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei
" Eu as dori sa va spun ca…date amanuntite ati putea obtine doar de la Biroul de Presa al unitatii de parchet care se ocupa de aceasta chestiune, in masura in care el ar putea fi facute cunoscute in acest moment.

Aveti cunostinta de alte anchete similare?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

As reveni la aceasta idee. Puteti sa obtineti date…de acolo"

Ieri, procurorul din Sibiu care ancheta moartea copilei cazute de pe bloc a dat un comunicat bomba: nu ar fi fost vorba despre un accident, ci de un act sinucigas premediat, ca ultima porunca a jocului morbid.

Desi, cu surle si cu trambite, in acelasi comunicat a fost anuntata o conferinta de presa, astazi, cineva, probabil de mai "sus" a pus batista pe tambal. De ce si care este scopul nimeni nu ne spune.

Stefan Firu, inspector scolar general  ISJ inspector scolar-
"Oare facand acest lucru nu starnim curiozitatea in randul elevilor sa caute despre ce este vorba?"

Acesta sa fie oare motivul pentru care autoritatile vor sa treaca totul sub tacere? Pe de alta parte, nici nu stau cu mainile-n san! In toata tara au inceput campanii agresive care vor sa-i aduca pe copii cu picioarele pe pamant.

Elena Welter, purtator de cuvant IPJ Sibiu-
"In cazul in care utilizatorii de internet primesc mesaje de amenintare, mesaje pirn care sunt indemnati sa si faca rau, sa consiume alcool, sa consume drioguri ii sfatuim sa sesizeze de urgenta ce amai paorpaiata unitate de politie"

"Fiecare diriginte sa discute in orele de dirigentie si sa informeze asupra pericolelor care exista pebtru ei dava acceseaza acest soite"

Mingea este in terenul parintilor, spun cei din inspectorat. Cat timp se afla la scoala, teoretic, elevii nu au voie sa stea pe telefon. Asadar, accesul la astfel de jocuri e mai degraba facut in timpul liber.

Inspector scolar:
"Parintii sa gestioneze foarte, foarte atent timpul liber al copiilor  lor. nu pitem decat impreuna sa incercam sa oprim aceasta nenprocitre"
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI