Conform datelor din EXIT POLL-ul realizat de IRES se pare că voturile sunt împărțite astfel: Viorica Dăncilă a adunat 19% din totalul de voturi în vreme ce Dan Barna, candidatul USR PLUS la prezidențiale 2019 are un total de 18%, conform g4media.

Institutul IRES avansează aceste cifre după ce au fost incluse și estimările voturilor din diaspora.

De cealaltă parte, în sondajul CURS/ Avangarde diferența dintre cei doi candidați este mai mare si anume: Viorica Dancilă 22% și Dan Barna 16%.

De reținut este faptul că în aceste procente nu sunt incluse și voturile din afara țării.

 

EXIT POLL ora 17. Rezultate alegeri

Așadar, conform ultimelor cifre, principalii candidați la prezidențiale 2019 stau astfel:

Klaus Iohannis- 38%

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Viorica Dăncilă- 22%

Dan Barna- 16,5%

Mircea Diaconu- 8%

EXIT POLL. Rezultate alegeri. Biroul Electoral Central anunță că prezența la vot, în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, pentru ora 17.00, este de 37,9%, comparativ cu alegerile europarlamentare din luna mai când prezența a fost, la aceeași oră, de 35,07%.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, până la ora 18.00,

au votat 42,19% dintre alegători. În străinătate au votat peste 550.000 de persoane. Peste 18,2 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi, duminică, să-şi exprime opţiunea electorală într-una dintre cele 18.748 de secţii de votare organizate în ţară. Votarea are loc până la ora 21.00, dar secţiile unde sunt cozi pot rămâne deschise până la ora 23.59.

EXIT POLL. Rezultate alegeri. În străinătate, procesul electoral a început în noaptea de joi spre vineri şi continuă până luni, la ora 7.00.

, cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru alegerea preşedintelui României continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America până la ora locală 21.00.

EXIT POLL IRES ora 17.00. Ultimele cifre din prezent: Cum stă Dăncilă. Intră în turul doi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si