Close sidebar
Close sidebar

Experiență neplăcută în Mikonos! O turistă a plătit 450 de lire sterline pentru două cocktailuri și o porție de calamari

O turistă a fost taxată în vacanța sa în Mikonos. Ea a criticat aspru restaurantul după ce a plătit o notă de plată de 450 de lire sterline.

Stefania Pavel,

O turistă a fost taxată în vacanța sa în Mikonos. Ea a criticat aspru restaurantul după ce a plătit o notă de plată de 450 de lire sterline.

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O turistă îngrozită a criticat un restaurant faimos din Mykonos după ce a primit o notă de plată de 450 de lire sterline, informează The Sun.

Cele două l-au rugat pe chelner să fie atent la comanda lor

Amber Pace, în vârstă de 25 de ani, a jurat că nu se va mai întoarce niciodată pe populara insulă de vacanță din Grecia după ce a făcut a avut o vizită extrem de costisitoare la un restaurant cunoscut. Asistentul manager din New York a fost în luna mai pe o insulă din Grecia, vizitând Santorini, Creta și Mykonos împreună cu prietena ei, Aubrey. Cele două au decis să-și petreacă ziua la restaurant, fără să știe că localul a fost acuzat că a înșelat turiștii. 

Mâncarea primită la restaurantul din Mikonos.

[Sursa foto: The Sun]

După ce au comandat două băuturi și niște calamari, celor două prietene nu le-a venit să creadă când au primit nota de plată impresionantă de 450 de lire sterline (520 de euro).

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce au comandat două băuturi și niște calamari, celor două prietene nu le-a venit să creadă când au primit nota de plată impresionantă de 450 de lire sterline.

[Sursa foto: The Sun]


Amber a declarat pentru The Sun: "Tocmai am văzut prețul de 17 lire sterline (20 de euro) pentru calamarii prăjiți pe care i-am luat eu, iar prietenul meu a luat crab pe care scria 28 de lire sterline (32 de euro). "I-am spus chelnerului nostru de trei ori "vă rog să vă asigurați că este cel de 17 lire sterline (20 de euro), nu vreau nimic mai mult decât atât" și el a continuat să spună că a înțeles. 

”Mâncarea era dezgustătoare”

"Am primit mâncarea și era dezgustătoare. Chiar înainte de a ști prețurile. "Calmarul meu prăjit era cauciucat și nu avea nicio aromă, iar crabul prietenei mele era super sărat”." Chelnerul nostru ne-a dat o chitanță pe hârtie pe care scria 85 de lire sterline (98 de euro) pentru calamari prăjiți și 160 de lire sterline (185 de euro) pentru crabul regal. Aproape că am pierdut-o." 

Turista americană a spus că nu i-a plăcut mâncarea.

[Sursa foto: The Sun]

Prietenii au ajuns la DK Oyster după ce au fost informați că șezlongurile sunt gratuite la cumpărarea unei băuturi. Amber a spus: "Am considerat că este o afacere bună, având în vedere că oricum aveam de gând să bem. "Nu ni s-a dat un meniu de băuturi, servitorul doar numea băuturile fără să ne spună prețurile." Mai târziu în cursul zilei, Amber și Aubrey au decis să comande ceva de mâncare, dar nu au înțeles meniul care preciza că prețurile erau "la kilogram". 

În ciuda faptului că a încercat să vorbească cu personalul, Amber spune că ospătarul a insistat că ceea ce comandaseră era de cel puțin patru lire sterline. Cei doi prieteni au primit în cele din urmă o notă de plată exorbitantă de 450 de lire sterline (520 de euro) pentru cele două cocktailuri, două aperitive și o taxă de serviciu de 10%. Furioși, au decis să se întoarcă la local a doua zi și să vorbească cu managerul. Dar au rămas dezamăgiți, susținând că managerul le-a respins plângerea și le-a reproșat că nu au fost atenți la meniu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI