Close sidebar
Close sidebar

Experiment social! Cum reactioneaza bucurestenii cand un copil de 8 ani le cere un foc!

Un experiment social realizat de catre cei de la Stop Smoking Romania este de-a dreptul tulburator, dar are un impact emotional mare si un mesaj extraordinar pe care il transmite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In clip s-au folosit doi pusti de 8 ani, un baiat si o fata, care mergeau sa ceara fumatorilor un foc sa isi aprinda tigara. Absolut toate persoanele interogate de cei mici au refuzat sa le ofere foc, ba mai mult, au inceput sa le tina prelegeri despre cat de nociv este fumatul si ca ar fi bine sa nu incerce asta niciodata.

La final, cei doi le lasau o foaie ce continea un mesaj naucitor: "Iti faci griji pentru mine, dar de ce nu si pentru tine? Pentru viata ta?".

Conform clipului, majoritatea fumatorilor si-au stins si aruncat tigarile imediat dupa ce au vazut mesajul.

Campania celor de la Stop Smoking vine sa ii ajute pe oameni sa se lase de fumat.  Clipul este postat pe retelele de socializare, iar cei care l-au produs si promovat ii indeamna pe cei mai multi sa de-a SHARE la clip pentru a ajunge la cat mai multe persoane.


Cum ti se pare clipul?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI