Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Antrenament nu trebuie făcut pe stomacul gol

„Eu mă aflu la sală și am ales să fac un antrenament pe bandă, poate e mult spus antrenament pentru că eu mai mult voi merge. Asta pentru că nu pot să alerg foarte mult. Ce voiam să vă spun este că deja am setat banda la o intensitate destul de mare și o să încep acum antrenamentul.

Printre altele să știți că acest antrenament nu trebuie făcut pe stomacul gol, adică ar trebui să consumați ceva cu proteină înainte să veniți la sală. Dacă ar fi să vorbim despre beneficiile alergatu lui pe bandă, ei bine, iată că avem aer condiționat. Practic avem tot confortul, iar cât timp ne facem antrenamentul putem să ascultăm muzică sau putem să ne uităm la serial sau film.

V-am spus că deja am început antrenamentul, evident că nu am ars nicio calorie, dar o să vedem peste 15 minute rezultatul. Până atunci, vreau să știu ce face colega mea Raluca Sevastru de la Constanța. Vreau să știu dacă ea deja a început antrenamentul pe plajă și să ne spună cum e să faci sport cu așa priveliște.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar de la Constanța, Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne va spune câte calorii a reușit să ardă făcând jogging pe plajă.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Am făcut deja încălzirea și urmează să fac jogging pe plajă. E un antrenament mai dificil având în vedere că nisipul nu e suprafață plată și atunci efortul e ceva mai mare. Partea bună este că plaja e goală. Se aude sunetul valurilor, deci nu-mi trebuie muzică în căști. Deci iată, mai multe avantaje. O să vedem peste 15 minute câte calorie am ars. Mi-am luat cu mine și ceasul care îmi măsoară pulsul.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si