Close sidebar
Close sidebar

Experimentul care dezvaluie ca unele hoteluri nu schimba cearsafurile dupa fiecare client

Programul de televiziune Inside Edition a prezentat pe canalul sau de YouTube un videoclip care dovedeste ca nu toate hotelurile schimba cearsafurile dupa fiecare client.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei care au realizat experimentul au mers in cateva hoteluri si au insemnat cu cerneala invizibila asternuturile, apoi, in ziua urmatoare, au rezervat aceleasi camere cu alt nume.

Videclipul dezvaluie o realitate dezgustatoare. Trei din cele noua hoteluri in care a fost incercat trucul un au schimbat asternutul de la un turist la altul, relateaza Agerpres.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Proprietarii hotelurilor s-au declarat si ei surprinsi, precizand ca sunt foarte rigurosi in materie de igienta, insa, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Ei nu au putut explica de ce cearsafurile nu au fost schimbate.

Pentru a indeparta orice suspiciune, puteti cere de la receptia hotelului un asternut curat, pe care sa vi-l schimbati singur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI