Deflagrația s-a produs într-o locuinţă din localitatea Lungeşti, din cauze care nu au fost stabilite deocamdată.

Citește și: Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe DN 2 L, în comuna Străoane

Potrivit ISU Vâlcea, o femeie surprinsă de suflul exploziei a suferit arsuri de gradul 1 pe faţă, gât şi brațe, fiindu-i afectată o suprafaţă de 15% din corp.

La sosirea echipajelor de la ambulanţă, ea era conştientă. Victima urmează a fi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Dolj.

Incendiu puternic la acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit

Pompierii de la ISU Mehedinți au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui bloc de locuințe din Drobeta Turnu Severin.

Zece persoane au fost evacuate şi alte zece au ieşit singure din clădirea cuprinsă de flăcări, din Drobeta Turnu Severin.

„Cu puţin timp în urmă, patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de intervenţie la înălțime şi trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la acoperişul unui bloc de locuinţe, situat pe strada Walter Mărăcineanu din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Raportul final la ICCJ cu privire la incendiul de la spitalul din Piatra Neamț: Incendiul ar fi pornit de la o asistentă din salon

La locul evenimentului, a fost mobilizată şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Mehedinți.

Focul se manifestă pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi și ar fi pornit de la o lampă cu combustibil gazos folosită la lucrări de reparații.

Alte zece persoane au ieşit singure din clădire.

Citește și: O mașină hibrid a luat foc în garaj, în urma unui scurtcircuit

„Salvatorii au intervenit de urgenţă pentru limitarea şi stingerea incendiului, care s-a manifestat la smoală şi material lemnos, pe o suprafaţă de circa 60 mp. Pompierii militari au evacuat 10 persoane, aflate pe casa scării, iar alte 10 persoane s-au autoevacuat. Din fericire, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale”, a precizat ISU Mehedinţi.

Citește și: Explozie urmată de incendiu la Rafinăria Petromidia Năvodari! A fost activat planul roșu de intervenție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si