Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Explozie de culori la Cluj-Napoca. Expoziția de fluturi exotici este atracția principală de la Grădina Botanică Alexandru Borza

Sute de fluturi exotici, de pe toate continentele, sunt oaspeți de seamă la Grădina Botanică din Cluj. Exemplarele frumos colorate par chiar să interacționeze cu vizitatorii și se lasă fotografiate în toate ipostazele.

Redactia Stirile Kanal D,

Explozie de culori la Cluj-Napoca. Expoziția de fluturi exotici este atracția principală de la Grădina Botanică Alexandru Borza

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adevărat spectacol de forme și culori. De asta au parte cei care petrec timpul în această perioadă la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Sute de fluturi exotici bucură ochii iubitorilor de natură și stârnesc curiozitatea celor veniți să îi admire.

Citește și: VIDEO- Plantele carnivore, atracția Grădinii Botanice din Cluj-Napoca. Oamenii pot vizita cele mai spectaculoase plante care cresc în zonele tropicale

„Este o idee excelentă mare să ai griji de o varietate mare de fluturi, să îi întreții, au durată de viață foarte mică și să îi oferi publicului spre vizionare, spre încântarea ochiului.”

Cei care intră în spațiul amenajat special pentru exoticele zburătoare le pot admira îndeaproape și pot face poze cu ele.

Silvis Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„De la această expoziție puteți pleca și cu poze reușite, după cum vedeți fluturii zboară inclusiv pe haine, se pun pe noi și cu siguranță putem face niște poze foarte interesante.”, transmite Silvis Cseh, corespondent Kanal D.

„Sunt impresionată și abia aștept să văd tot.

Și fetița e impresionată de ceea ce vede. Nu am văzut așa ceva în viața de zi cu zi.”

„Sunt foarte simpatici, nu mă așteptam să fie așa de mulți și cum zboară. Ai unul și aici pe picior. Da, e noul meu prieten, îl iau la cămin și începem facultatea împreună. Ai făcut multe poze? Da. Încă nu am terminat.”

Cristina Craioveanu, lector UBB Cluj: „Este un spațiu amenajat pentru bunăstarea fluturilor, e foarte cald, avem undeva la 33-34 de grade și umiditate foarte mare pentru ca să imităm mediul

lor natural.”

Gingășia și culorile vii, care aproape că par pictate pe aripile zburătoarelor, stârnesc admirația și trezesc curiozitate admiratorilor, care vor să afle cât mai multe despre fluturi și mediul lor de viață.

Cristina Craioveanu, lector UBB Cluj: „Avem un număr de 25 de specii și aproximativ 100 de indivizi care zboară acum în expoziție. Unii vin din America de Sud, alții din America de Nord, alții din Asia de Sud-Est și alții din Africa.”

Expoziția de fluturi va putea fi văzută până pe 8 octombrie

Inedita expoziție este deschisă până pe data de 8 octombrie. Vizitatorii au acces aici prin intermediul biletului cumpărat pentru intrarea în Grădina Botanică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI