Close sidebar
Close sidebar

Explozie intr-o garsoniera din Constanta. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite usor, sambata dupa-amiaza, in urma unei explozii produse intr-o garsoniera din municipiul Constanta, din cauza unei acumulari de gaze, victimele fiind duse la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, sambata dupa-amiaza, pe strada Timonei, din municipiul Constanta, unde intr-o garsoniera de la etajul al doilea s-a produs o explozie care nu a fost urmata de incendiu.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de la Detasamentul Port, un echipaj SMURD si doua ambulante de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In urma exploziei, un barbat de 28 de ani si o femeie de 22 de ani au fost raniti usor, suferind arsuri superficiale pe corp.

Victimele au fost duse la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale.

Explozia, care s-a produs in urma unor acumulari de gaze, a afectat doar garsoniera respectiva, dar autoritatile vor verifica daca si celelalte locuinte din bloc au avut de suferit in urma deflagratiei, au mai precizat reprezentantii ISU Dobrogea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI