Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la un bloc de garsoniere din Hunedoara. Gazele au provenit de la o butelie care avea improvizații la sistemul de racordare.

Citește și: Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri pe mâini și pe față, după ce locuința i-a luat foc

”În această noapte, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţată o explozie într-un imobil de pe strada Oţelarilor, din municipiul Hunedoara.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului, pompierii detaşamentului Hunedoara au constatat că într-o garsonieră, în urma acumulării de gaz provenit de la o butelie care prezenta improvizaţii la sistemul de racordare, a avut loc o explozie”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. O persoană a fost rănită în urma exploziei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: DIICOT cere arestarea preventivă a fraților Tate. Sunt acuzați că au obținut milioane de dolari din exploatarea unor minore- antena3.ro

Citește și: O femeie a rămas fără locuință în prag de sărbători. Casa a luat foc de la lumânări

Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri pe mâini și pe față, după ce locuința i-a luat foc

Un bărbat de 55 de ani a fost transportat de urgență la spital cu arsuri la nivelul mâinilor și al feței, după ce un incendiu i-a mistuit locuința. Începând cu ora 6 dimineața, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit cu două autospeciale de stingere c apă și o ambulanță SMURD, pentru a stinge un incendiu izbucnitla o locuință.

Citește și:  Iași: O ambulanță cu pacienți a fost lovită de o mașină de salubritate

Incendiul s-a manifestat prin ardere generalizată, iar  proprietarul locuinței,  un bărbat de 55 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima prezenta arsuri de gradele I și II la nivelul feței și mâinilor, precum și o ușoară intoxicație cu fum.

Citește și:  O femeie a rămas fără locuință în prag de sărbători. Casa a luat foc de la lumânări

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si