O anvelopă a cauzat panică în Botoșani. Joi, o anvelopă a explodat la un service din localitate în a doua parte a zilei. În urma incidentului, două persoane au fost rănite.

Una dintre persoane, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost grav rănit și se află în stare critică. Bărbatul lucra la vulcanizare în momentul în care a avut loc incidentul.

Citește și: VIDEO Incendiu puternic la centrala nucleară de la Zaporojie. Pericol la doi pași de România

explozie, service auto, botosani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

La fața locului au ajuns în scurt timp echipajele de intervenție, care au acordat primul ajutor, după care au transportat victimele la spital. Bărbatul care se află în stare mai gravă a fost dus la o clinică din Iași cu elicopterul SMURD. 

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că la un service auto din municipiul Botoşani a avut loc o explozie în urma căreia au rezultat două victime, de 36 şi 37 de ani.

Acestea au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale”, a declarat reprezentanta ISU Botoșani.

În urma suflului exploziei, picioarele bărbatului au fost aproape retezate, iar acesta a fost aruncat la o distanță de aproximativ 5 metri. 

„La locul solicitării am găsit un bărbat de aproximativ 37 de ani. Acesta prezenta la nivelul membrelor inferioare un traumatism deschis bilateral cu amputație incompletă.

A primit anestezice și analgosedare. Ulterior a fost transportat la spital”, a transmis medic specialist medicină de urgență Dănuț Panaitescu, din cadrul UPU SMURD, notează Monitoul de Botoșani.

La vulcanizare au ajuns și polițiștii, care face cercetări în acest caz și urmează să stabilească cum s-a petrecut totul.

Citește și: VIDEO "Tremur toată! Când am deschis ușa, ele coborau arzând". Filmul exploziei devastatoare din Capitală. Trei femei au ajuns de urgență la spital

explozie, service auto, botosani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si