Close sidebar
Close sidebar

Explozie pe un vas romanesc din Portul Constanta. Pompierii intervin de urgenta sa ii salveze pe marinari - Ce se intampla in aceste momente

Un incendiu urmat de o explozie s-a produs la bordul singurului vas romanesc de salvare in conditii extreme, remorcherul Hercules, vas afla in portul Constanta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multi pompieri au fost detasati la fata locului si intervin de urgenta pentru singerea incendiului si salvarea marinarilor aflati in interior.

Din primele informatii, se pare ca marinarii aflati la bord au fost scosi de catre colegii lor, iar acum ramane doar ca pompierii sa stinga flacarile, dar interventia lor este dificila din cauza substantelor inflamabile aflate la bordul navei, dar si a motorinei si diverselor uleiuri folosite pentru alimentarea motoarelor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Focul ar fi pornit de la sala motoarelor in timp ce niste moncitori facea lucrari de sudura.

Conform reprezentantilor ISU Dobrogea, pompierii lucreaza in binom, asigurati cu cordite şi echipati cu masti si tuburi de oxigen si incearca in continuare sa identifice focarul unde se manifesta incendiul.

"Accesul este extrem de dificil din cauza incaperilor foarte stramte, inundate cu fum", a spus purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Anca Chirita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI