Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică lângă București. Toți locatarii au fost evacuați

Un bărbat a fost rănit și transportat la spital după ce s-a produs o explozie la demisolul unui bloc din Popești-Leordeni.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au declarat pentru News.ro că deflagraţia a avut loc într-un bloc de pe strada Drumul Fermei şi a rănit o persoană, provocând de asemenea pagube importante.

Citeste si: Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Astfel, în urma exploziei, un bărbat a suferit arsuri pe 35% din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul de Arşi.
Totodată, uşile a cinci apartamente de la parterul blocului au fost distruse, iar alte cinci apartamente situate la demisol au fost grav avariate.

Structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată.

Citeste si: Oraşul Făget din judeţul Timiş intră în carantină pentru 14 zile

Imediat după explozie, locatarii au fost evacuaţi, s-au făcut măsurători, pentru a se constata nivelul gazului în bloc, şi s-a constatat că nu mai sunt probleme, la ora transmiterii acestei ştiri fiind permis accesul locatarilor în apartamente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI