Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică la o grădiniță din Vaslui

O explozie a avut loc joi, la centrala termică a Grădiniţei Draxeni, comuna Rebricea din judeţul Vaslui. Nu au fost întregistrate victime.

Laura Macovei,

Incendiu la o grădiniță din Vaslui

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti au ajuns imediat la fața locului.

Explozie declanșată de o centrală termică

Centrala termică de la Grădiniţa Draxeni a fost dată de curând în folosinţă. Din informaţiile primite de la conducerea unităţii de învăţământ, a fost vorba de un aspect tehnic, o scânteie care a declanşat o mică explozie urmată de o degajare puternică de fum. În momentul producerii incidentului, copiii nu erau în incinta corpului de clădire, deoarece desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei.

Citește și: Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu dintr-o piață din Capitală

Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, care să notifice constructorul cu privire la acest incident, în vederea remedierii situaţiei ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Andrei Huiban, potrivit Agerpres.

Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Trei mașini au ars, noaptea trecută, într-o parcare din Galați. Cauza incendiului nu a fost încă dezvăluită de anchetatori.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiul  a izbucnit în parcarea cartierului Micro 40, din orașul Galați. Flăcările au izbucnit de la un autovehicul și s-a extins la alte două.

Citește și: Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și urmează a fi stabilită cauza incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI