Close sidebar
Close sidebar

Explozie uriaşă lângă o uzină din China! 50 de camioane au sărit în aer! Cel puţin 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 22 sunt rănite grav

50 de camioane au sărit în aer şi sunt cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 22 rănite, miercuri, într-o explozie urmată de un incendiu, în apropierea unei uzine chimice, în nordul Chinei, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia a implicat aproximativ 50 de camioane, distruse de foc în apropierea uzinei grupului Hebei Shenghua Chemical în comuna Zhangjiakou, la aproximativ 200 de kilometri nord-vest de Beijing, au precizat serviciile de comunicare ale oraşului pe reţeaua de socializare Weibo.

Răniţii au fost conduşi la spital, după deflagraţie, care a avut loc la ora locală 0.41 (marţi, 19.41, ora României), se arată într-un comunicat, în care nu se precizează cauza exploziei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În fotografii difuzate de televiziunea publică CGTN pe contul de Twitter apar carcase de camioane carbonizate şi pompieri intervenind de-a lungul unui drum.

”Operaţiuni de căutare şi salvare şi o anchetă cu privire la cauzele accidentului sunt în curs”, au anunţat autorităţile.

Zhangjiakou, un important oraş, foarte extins, este unul dintre locurile selectate în vederea probelor Jocurile Olimpice (JO) de Iarnă prevăzute de Beijing în 2022.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI