Potrivit proiectului de hotărâre de Guvern, 2.000 euro pe lună vor primi însoțitorii persoanelor rănite care sunt tratate în străinătate, 2.000 lei pe lună însoțitorii persoanelor rănite care sunt tratate în România şi suma 1.500 lei pentru persoanele rănite, care au fost spitalizate şi externate.

Ajutoare de urgență din partea Guvernului

Pentru a sprijini persoanele singure şi familiile ale căror case şi bunuri au fost afectate de explozii vor fi aprobate ajutoare de urgenţă. Sumele vor fi cuprinse între 1.500 lei şi 10.000 lei, stabilite în funcție de gradul în care au fost afectate casele și bunurile oamenilor.

Guvernul va aproba acordarea de ajutoare de urgenţă care însumează 1.283.200 lei pentru a sprijini 306 familii şi persoane singure, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii, inundaţii ori situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creşterea riscului de excluziune socială, în vederea ameliorării situaţiei socio-materiale, de locuit şi de sănătate ale acestora.

Citește și: Un bărbat rănit în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Cum arată bilanțul tragediei din Crevedia până în acest moment

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un pacient rănit în exploziile de la Crevedia a murit la Spitalul Floreasca

Încă o persoană a decedat, în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia. Bilanțul morților se ridică la 3. Iată care este bilanțul tragediei din Crevedia până în acest moment.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, rănit în explozia de la Crevedia, produsă sâmbătă, a decedat la Spitalul Floreasca.

Din primele informații, acesta era civil, la Spitalul Floreasca fiind internați și pompieri răniți în deflagrații.

Bărbatul decedat era unul dintre cei doi pacienţi critici intubaţi şi ventilaţi mecanic aflaţi în unitatea sanitară.

Citește și: VIDEO- 2 Mai- Măsuri timide la 11 zile după tragedie. "Orice persoană este considerată nevinovată până la proba contrarie"

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei”, a transmis Ministerul Sănătății, scrie  Hotnews.

Citește și: VIDEO- „Împăratul” din mijlocul domnitorilor. "Dacă face, pot să-i spun și rege"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si