Close sidebar
Close sidebar

Expoziţie cu sculpturi în marţipan, nerecomandată pudicilor, versnisata la Bucuresti

Artistul Radu Solvastru a reusit sa surprinda din nou publicul cu o expozitie indrazneata, vernisata recent la Galeria Zorzini din Bucuresti. Expozitia ”Glycemic” contine sculpturi realizate exclusiv din martipan si redau elemente anatomice explicite, mai putin recomandate pudicilor si minorilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Prorector la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca,Solvastru prezinta in expozitia sa nuduri feminine disecate, instrumente erotice şi busturi care amintesc de măşti mortuare, dar viu colorate şi „tatuate” fantezist.Depuse ca pe o masă de autopsie, trupurile unor femei se expun indecent şi savuros în acelaşi timp, dacă ne gândim că sunt realizate din marţipan. Pe o altă masă, nişte falusuri impozante, înflorate şi atent ”dotate” cu mânere. Pe o alta, o „centură de castitate” pentru bărbaţi, aurită, realizată din acelaşi material dulce. O farfurie cu o mască umană, ale cărei buze sunt cusute, este ”desertul” de final, la ieşirea din Galeria Zorzini, scrie adevarul.ro.

Prorector la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Solvastru prezinta in expozitia sa nuduri feminine disecate, instrumente erotice şi busturi care amintesc de măşti mortuare, dar viu colorate şi „tatuate” fantezist.

Depuse ca pe o masă de autopsie, trupurile unor femei se expun indecent şi savuros în acelaşi timp, dacă ne gândim că sunt realizate din marţipan.

Pe o altă masă, sunt asezate  nişte falusuri impozante, înflorate şi atent ”dotate” cu mânere.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

O alta piesa interesanta a colectiei este reprezentata de o „centură de castitate” pentru bărbaţi, aurită, realizată din acelaşi material dulce.

O farfurie cu o mască umană, ale cărei buze sunt cusute, este ”desertul” de final, la ieşirea din Galeria Zorzini, scrie adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI