Dalle este un cimpanzeu de la gradina zoologica din Phenian, capitala Coreei de Nord. Acesta are un obicei mai putin intalnit printre animale si anume fumatul. Cimpanzeul fumeaza un pachet de tigari pe zi pe care si le aprinde singur cu bricheta. In cazul in care nu are o bricheta la dispozitie, Dalle apeleaza la chistoace pentru a-si aprinde o noua tigare.
Acesta este atractia gradinii zoologice, care s-a redeschis publicului in luna iulie anul acesta.
Organizatiile care protejeaza drepturile animalelor au atras atentia reprezentantilor gradinii zoologice in legatura cu acest obicei al maimutei, dar acestia din urma au spus ca Dalle doar pufaie tigarile si nu inhaleaza fumul.

Dalle este un cimpanzeu de la gradina zoologica din Phenian, capitala Coreei de Nord. Acesta are un obicei mai putin intalnit printre animale si anume fumatul. Cimpanzeul fumeaza un pachet de tigari pe zi pe care si le aprinde singur cu bricheta. In cazul in care nu are o bricheta la dispozitie, Dalle apeleaza la chistoace pentru a-si aprinde o noua tigare, relateaza Daily Mail.

Acesta este atractia gradinii zoologice, care s-a redeschis publicului in luna iulie anul acesta.Organizatiile care protejeaza drepturile animalelor au atras atentia reprezentantilor gradinii zoologice in legatura cu acest obicei al maimutei, dar acestia din urma au spus ca Dalle doar pufaie tigarile si nu inhaleaza fumul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si