Close sidebar
Close sidebar

Faceti cunostinta cu Dalle, cimpanzeul care fumeaza un pachet de tigari pe zi. Dalle isi aprinde singur tigarile cu o bricheta

La gradina zoologica din Coreea de Nord, cimpanzeul Dalle este un fumator inrait. El fumeaza un pachet de tigari pe zi, pe care si le aprinde singur cu bricheta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Dalle este un cimpanzeu de la gradina zoologica din Phenian, capitala Coreei de Nord. Acesta are un obicei mai putin intalnit printre animale si anume fumatul. Cimpanzeul fumeaza un pachet de tigari pe zi pe care si le aprinde singur cu bricheta. In cazul in care nu are o bricheta la dispozitie, Dalle apeleaza la chistoace pentru a-si aprinde o noua tigare.
Acesta este atractia gradinii zoologice, care s-a redeschis publicului in luna iulie anul acesta.
Organizatiile care protejeaza drepturile animalelor au atras atentia reprezentantilor gradinii zoologice in legatura cu acest obicei al maimutei, dar acestia din urma au spus ca Dalle doar pufaie tigarile si nu inhaleaza fumul.

Dalle este un cimpanzeu de la gradina zoologica din Phenian, capitala Coreei de Nord. Acesta are un obicei mai putin intalnit printre animale si anume fumatul. Cimpanzeul fumeaza un pachet de tigari pe zi pe care si le aprinde singur cu bricheta.

In cazul in care nu are o bricheta la dispozitie, Dalle apeleaza la chistoace pentru a-si aprinde o noua tigare, relateaza Daily Mail.

Acesta este atractia gradinii zoologice, care s-a redeschis publicului in luna iulie anul acesta.Organizatiile care protejeaza drepturile animalelor au atras atentia reprezentantilor gradinii zoologice in legatura cu acest obicei al maimutei, dar acestia din urma au spus ca Dalle doar pufaie tigarile si nu inhaleaza fumul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI