Close sidebar
Close sidebar

Factura de curent i-a adus moartea Elenei, o romanca de 48 de ani, stabilita in Italia

Bilantul in Italia este de cosmar. La fiecare trei zile o femeie este ucisa de cel care spune ca o iubeste sau ca a iubit-o. Sambata s-a mai adaugat un caz.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie de origine romana, Elena Seprodi, de 48 de ani, a fost ucisa sambata 16 septembrie prin injunghiere in locuinta sa din Casale Monferrato, provincia Alessandria. Asasinul este fostul sot albanez, Kujtim Hasanaj, de 49 de ani. Barbatul a fost arestat. Cearta dintre cei doi, care erau separati, ar fi izbucnit din cauza unei facturi de curent neplatite, pe care cei doi si-o pasau unul altuia, dar si din cauza geloziei albanezului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Crima fost comisa intr-o casa din proprietatea barbatului, nu departe de sediul Protectiei Civile unde se desfasura un curs de formare pentru agentii municipali. Tocmai acestia, auzind strigatele femeii, au fost cei care au dat alarma. La fata locului au intervenit carabinierii, care l-au retinut pe barbat in interiorul locuintei, in timp ce inca avea in mana cutitul de bucatarie plin de sange.
Femeia, intinsa intr-o balta de sange pe podea, nu mai respira.

Cei doi, care au un fiu de 24 de ani, s-au despartit de cateva luni, desi potrivit actelor figurau in continuare casatoriti. Se certau des insa sambata urletele disperate ale femeii s-au auzit pe toata strada, pe via Asti. La originea neintelegerilor se pare ca au fost niste facturi, dar si banuiala barbatului ca femeia se intalnea cu altcineva. 

sursa: gazetaromaneasca.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI