O femeie de origine romana, Elena Seprodi, de 48 de ani, a fost ucisa sambata 16 septembrie prin injunghiere in locuinta sa din Casale Monferrato, provincia Alessandria. Asasinul este fostul sot albanez, Kujtim Hasanaj, de 49 de ani. Barbatul a fost arestat. Cearta dintre cei doi, care erau separati, ar fi izbucnit din cauza unei facturi de curent neplatite, pe care cei doi si-o pasau unul altuia, dar si din cauza geloziei albanezului.

Crima fost comisa intr-o casa din proprietatea barbatului, nu departe de sediul Protectiei Civile unde se desfasura un curs de formare pentru agentii municipali. Tocmai acestia, auzind strigatele femeii, au fost cei care au dat alarma. La fata locului au intervenit carabinierii, care l-au retinut pe barbat in interiorul locuintei, in timp ce inca avea in mana cutitul de bucatarie plin de sange.
Femeia, intinsa intr-o balta de sange pe podea, nu mai respira.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi, care au un fiu de 24 de ani, s-au despartit de cateva luni, desi potrivit actelor figurau in continuare casatoriti.

Se certau des insa sambata urletele disperate ale femeii s-au auzit pe toata strada, pe via Asti. La originea neintelegerilor se pare ca au fost niste facturi, dar si banuiala barbatului ca femeia se intalnea cu altcineva. 

sursa: gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si