După ce, în urmă cu doar câteva zile, Mirel Drăgan și-a făcut ”încălzirea” într-o luptă cu un sârb celebru în lumea sporturilor de contact, acum, Faimosul pare decis să își apere titlul mondial la Kempo, în Portugalia, alături de el fiind fostul său coleg de la Exatlon, campion mondial la rândul lui, Yamato Zaharia.

Citeste si: VIDEO| In Saptamana Altfel fostii concurenti de la Exatlon au adus zambetul pe buze a zeci de elevi!

Citeste si: Nuntă mare la Exatlon! Beatrice Olaru se căsătorește în mai! Avem data exactă și toate detaliile despre eveniment| EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

Citeste si: Alex Stoica, primele reacții după ce a fost eliminat de la Exatlon! S-a confruntat la TV cu Războinica Mihaela: ”Nu suportam văicărelile excesive”

”Sper să fac o figură cât mai frumoasă la Mondialele acestea.

În Portugalia, mergem la bătaie, sper să reușesc să câștig luptele necesare pentru a fi pe primul loc, alături de echipa României”, ne-a spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan. Până să intre însă în lupte, Mirel Drăgan, Yamato Zaharia și ceilalți colegi ai lor din lotul național condus de Amatto Zaharia, și-au găsit timpul să se relaxeze suficient prin Portugalia.

”Abia aștept luptele, sunt convins că suntem bine pregătiți.

Până atunci însă, ne-am bucurat de orașul Caldas da Rainha, de ocean, de plajă, ne-am relaxat suficient pentru a avea forța necesară să învingem”, ne-a explicat Mirel Drăgan. Și, chiar dacă și-au găsit timpul necesar pentru a se relaxa, sportivii români au făcut în așa fel încât să ajungă în sala în care se desfășoară campionatele mondiale pentru a-și ”spiona” puțin adversarii în timpul antrenamentelor, deciși să facă tot ce le stă în putință pentru a aduce mult-râvnitele medalii în România.

 

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si