Close sidebar
Close sidebar

Fatih, prins cu “flagrant”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, îl regăsim pe Omer mai hotărât că oricând în a-l împiedica pe Kayhan să se căsătorească cu Leman.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

După episodul neplăcut în care Omer a fost “nevoit”, de către Kayhan, să-i spună adevărul fiului său, bărbatul este hotărât să-l determine pe acesta să renunțe la căsătoria cu Leman, fiind convins că cel din urmă urmărește doar foloase materiale de pe urma familiei Unal.

Leman însă, continuă să creadă că bărbatul de care s-a îndrăgostit, Kayhan, are sentimente sincere pentru ea și acceptă să grăbească uniunea cu acesta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Metehan, bulversat de întreaga situație dintre părinții săi, și mai ales de implicarea lui Kayhan în familia sa, urmează a lua o decizie în ceea ce privește viitorul său.

În vreme ce Nursema face planuri pentru nunta sa cu Umut, Doga se confruntă cu momente teribile în care soțul său îi oferă dovada clară că o înșeală.

Cine este persoana care îl va prinde în “flagrant” pe Fatih, în timp ce se întâlnește cu Aylin și, cum plănuiește Omer să îl alunge definiv pe Kayhan din familia sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI