Falsul medic Matteo Politi este în doliu după ce a primit o veste cruntă din Italia, aceea a morții prietenul său Miky. „Mi pare nedreptat ce s-a intamplat... Eu nu pot sa vin la înmormîntare, i-am rugat pe Domenico si Paolo sa depuna flori din partea mea”, a postat Politi.( vezi ce a spus Matteo despre pandemia de coronavirus)

Citeste si: Medicul fals a iesit din arest si a spus TOT: "Eu am diploma! Am studiat medicina"

Citeste si: Falsul chirurg Matteo Politi intră în politică! Partidul în care s-a înscris italianul a anunțat că se bagă în luptă pentru alegerile locale și parlamentare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Matteo Politi, italianul acuzat că a operat fără drept, anunță că își deschide o clinică medicală

„Iti cer scuze, dar stii ca nu pot veni.  Mi-e dor de tine, fratellino, te iubesc”, a mai scris Matteo. Foarte mulți amici i-au transmis condoleanțe, iar Politi a răspuns: “Multumesc prieteni ca sunteti alaturi de mine in aceast perioasa foarte trista.

Multumesc din suflet”. 

Falsul medic Matteo Politi este în doliu. Mașina amicului său a ajuns într-o râpă

Apoi, el a postat un articol dintr-un ziar care a relatat despre accidentul în care a murit Miky. Acesta a intrat într-un viraj, cu 170 de kilometri la oră, mașina a intrat în balustrada de pe marginea șoselei și apoi s-a oprit într-o rîpă adâncă de doi metri, de unde a fost scoasă cu o macara.

Cazul lui Matteo Politi a făcut valuri în 2019. El a ajuns în arest preventiv, fiind acuzat că ar fi operat fără drept. Ulterior, magistraţii au ridicat măsura. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

Falsul medic Matteo Politi este în doliu. Anul trecut a fost prins la frontieră

Italianul este acuzat că a păcălit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private și le poate închiria un spațiu în interiorul unității. Persoanele păgubite i-au oferit italianului o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

La începutul lunii februarie 2019, Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si