Este mare în durere în Volovăț, localitatea în care a locuit familia Lăzărescu. Costel, Anca și cei doi copii ai lor au fost conduși pe ultimul drum.

La înmormântare au luat parte sute de persoane care plâng familia care a plecat mult prea devreme din această lume. Nu au lipsit de la ceremonie nici părinții celor doi soți, care sunt copleșiți de durere.

Citește și: VIDEO Copil de doar 1 an, omorât de mașina condusă de tatăl său. Bărbatul s-a urcat la volan chiar dacă băuse

familie ucisa, familie suceava, accident rutier

Ziua de joi, stabilită de doliu de către Consiliul Local în memoria familiei

Costel și Anca aveau doar 39, respectiv 37 de ani, în timp ce fii lor aveau 8 și 10 ani când au decedat fulgerător. Vestea a întristat enorm comunitatea locală, astfel că a fost declarată zi de doliu în memoria acestora.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„E o tragedie cum nu a mai fost niciodată în comuna noastră, în care toți membrii unei singure familii să moară.

Vor fi înmormântați împreună, într-o groapă pentru toți patru. Primăria va suporta o parte din cheltuielile de înmormântare și consider că este un gest de normalitate să fim alături de ei”, a spus primarul comunei, Ioan Vicol.

La înmormântare au luat parte și persoane care nu au cunoscut personal familia, dar care au auzit de tragedie. Preotul Dumitru Valenciuc a precizat că ziua de joi a fost una cu adevărat neagră și plină de durere pentru Volovăț.

„Ca un trăsnet a venit această veste și ne-a frânt. Nu este ușor să găsești puterea de a aduce mângâiere celor ce plâng.(...) Durerea este peste tot și n-o putem acoperi decât prin rugăciune”, a spus preotul, scrie monitorulsv.ro.

Vă reamintim că cei doi soți, copiii acestora și șoferul mașinii în care se aflau au decedat cu câteva zile în urma, în urma unui cumplit accident rutier. Tragedia din localitatea suceveană Cumpărătura s-a petrecut după ce un TIR înmatriculat în Ucraina a suferit o explozie la pneu, s-a răsturnat și a lovit în plin mașina.

Citește și: Plan roșu de intervenție în Bacău, după un accident cumplit între un autocar și un autoturism

familie ucisa, familie suceava, accident rutier

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si