Luis Lazarus trece printr-o mare cumpana. Nepotul lui, in varsta de doar 15 ani, a murit inecat in raul Topolnita din Mehedinti.
In momentul in care a aflat cumplita veste, verisoara jurnalistului a cazut din picioare si a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, informeaza jurnalmehedinti.ro.
Baiatul terminase clasa a VIII a si se pregatea sa intre la liceu.

Luis Lazarus a facut anuntul tragicului eveniment pe pagina lui de Facebook, cu inima indurerata.
"Dragi prieteni, uneori nu ne explicam de ce se întâmpla lucruri îngrozitoare! A murit baiatul verişoarei mele primare, Adelina, de la Severin, nepoţelul meu! Avea 15 ani si doar ce luase examenul de capacitate! Nu a facut rău nimănui, era doar un puşti, care cauta sa îşi faca un rost in viata. Nu cred ca pot intelege logica acestei întâmplări nenorocite! Adelina fii tare!!!", a scris el.


Valuri de comentarii de sustinere si de incurajare au aparut pe pagina jurnalistului, in semn de solidaritate cu durerea prin care trece familia lui.
"Condoleante familiei! Sa le dea Dumnezeu putere parintilor sa treaca peste acest necaz", "Condoleante! Desi e durere mare,vine o mare zi cand Creatorul nostru Dumnezeu ,va trimite pe Fiul Sau ,sa scoata la viata din morminte pe cei care dorm acum! Mangaiati-va sufletul cu aceasta speranta si credinta! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", "Este dramatic sa fii parinte traind astfel de tragedii.
Un parinte iubitor ramane si el fara viata, un suflet sfasiat in mii de bucati"
, sunt doar cateva din zecile de mesaje primite de Lazarus.
 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sursa: WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si