Franco Baronu este fiul unui milionar timișorean care a făcut bani în ultimele decenii din afaceri imobiliare și turism. Zilele trecute, capul familiei și-a convocat rudele la un mare grătar încins chiar în curtea vilei uriașe din Timișoara, acolo unde juniorul Franco își parchează și mașinile de sute de mii de euro, alături de care face periodic ședințe foto. Dragoș Mihai, tatăl lui Franco, s-a specializat mai nou în comerțul cu mașini second hand, cele mai multe dintre ele aduse din Germania, țară în care afaceristul a lucrat cu mult spor, ani buni, înainte de revenirea acasă.  

Afacerile lui Dragoș Mihai sunt foarte afectate de criza generată de pandemie 

Dacă acum câțiva ani câteva mii de euro nu ar fi însemnat nimic pentru familia Baronu, care învârtea banii cu lopata, mai nou Dragoș Mihai se ocupă personal cu distribuirea anunțurilor prin care vinde mașini și de 3000 de euro, și de 2500 de euro, semn că prosperitatea de pe vremuri s-a risipit, iar pandemia a afectat serios și sursele de venit ale familiei. Proprietarul unui hotel din Timișoara, tatăl lui Franco Baronu a trebuit să reducă activitatea spre zero în locație, în contextul crizei sanitare din întreaga lume, provocată de coronavirus.

Baronu
Tatăl lui Franco Baronu face grătar în curtea vilei

Citeste si: Franco Baronu s-a fotografiat mandru cu Traian Basescu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În consecință, dacă în 2017 Franco Baronu posta aproape zilnic câte o imagine în care se fălea cu averea familiei- fie că era vorba de un bolid, un ceas scump sau un telefon placat cu aur -  în zilele noastre tânărul de 23 de ani pare mult mai cumpătat și evită să mai epateze.

Tocmai de aceea, Franco a trecut acum la faza de comunicare prin vorbele mari ale unor oameni celebri, postând pe contul său de socializare diverse maxime cu mesaje deștepte și care îndeamnă la cumpătare, meditație și bun simț. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si