Close sidebar
Close sidebar

Familia lui Ionuţ Anghel a împodobit mormântul băieţelului ucis de maidanezi! Declaraţii şi imagini emoţionante

Beteală galbenă, globuleţe galbene şi coroniţe din brad frumos împodobite. Ca în fiecare iarnă, familia Anghel a avut grijă să împodobească mormântul lui Ionuţ, băieţelul care a fost ucis de maidanezi, în 2013, pe un teren viran din Parcul Tei din Capitală.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

De ce beteală galbenă? Pentru că aceasta era culoarea preferată a micuţului Ionuţ. Coroniţe din brad cu globuri şi steluţe au fost puse şi ele pe cruce şi lângă ea. Şi anul trecut mormântul a fost “colorat” în galben.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De la mormântul lui Ionuţ nu lipsesc îngeraşii. Andreea Anghel ne-a declarat, în exclusivitate, că adesea, i se pare că, atunci când se uită la diverşi îngeraşi, vede chipul lui Ionuţ.  “Ne apropiem de Crăciun, şi gândul meu este la tine, Ionuţ! Nu pot să uit că sărbătorile de iarnă erau preferatele tale, îngeraş! Nu pot să uit cât de fericit erai când împodobeam bradul pregătindu-ne de sărbători, şi cu câtă bucurie îţi

învăţai poezioara ca să i-o spui Moşului. Nu pot să uit cu câtă bucurie îl aşteptai pe Moş Crăciun şi cum cu ochişorii strălucind de fericire îţi căutai cadourile tale de sub brad! Nu pot să uit cum umpleai casa de bucurie cu râsetele tale de copil fericit! Din păcate, astăzi trebuie să îţi împodobesc brăduţul la cimitir. Toate amintirile dragi cu tine rămân în inima mea şi le voi păstra acolo, ca pe nişte comori, toată viaţa.
Te iubesc, îngraşul meu şi nu te voi uita niciodată!”,
este ultimul mesaj pe care l-a postat Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul. 

Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.
Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei. 
”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI