Close sidebar
Close sidebar

Familia regala va fi la Savarsin de Craciun si de Anul Nou

Majestatea Sa Custodele Coroanei romane si principele Radu, impreuna cu cele patru surori ale sefului Casei Regale, se vor afla la Savarsin de Craciun si Anul Nou, potrivit site-ului romaniaregala.ro.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia Regala, aflata in perioada doliului, nu va putea primi, ca in anii precedenti, colindatorii la Castelul Regal Savarsin, se arata in comunicatul Casei Regale.

Potrivit reprezentantilor Casei Regale, singura exceptie vor fi Dubasii din Savarsin, care vor fi asteptati, ca in fiecare an, la ora 12.00, in ziua de Ajun (24 decembrie 2017), in piata cu fantana din incinta satului regal. Dubasii nu vor canta urarile stramosesti, ci vor pastra un moment de reculegere in memoria regelui Mihai I, in prezenta familiei regale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La intrarea pe domeniul regal Savarsin, cartea de condoleante ramane in continuare deschisa, chiar si in zilele de Craciun, alaturi de portretul Regelui Mihai I si de o candela aprinsa, pana la implinirea celor 40 de zile de mare doliu.

Familia Regala va participa, in dimineata zilei de 25 decembrie, la slujba din prima zi de Craciun, la biserica ortodoxa din comuna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI