Close sidebar
Close sidebar

Familia suporterului dinamovist ucis in vara nu se lasa! Cere daune morale de 100.000 de euro si inchisoare de minimum 10 ani!

In urma cu cateva luni, lumea fotbalului romanesc a fost zguiduita de o noua tragedie. Un suporter dinamovist a fost ucis de un fan stelist in plina strada, cu un baston. Acum, familia tanarului cere dreptate si, pe langa ani grei de puscarie, doreste si 100.000 de euro daune de la cel care le-a omorat fiul.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adrian Daniel Matei a decedat pe 20 august, imediat dupa meciul Steaua-Dinamo. Baiatul, in varsta de doar 18 ani, se intorcea de la derby cand, impreuna cu un prieten, a intervenit sa scape un alt dinamovist dintr-o altercatie cu fanii echipei adverse. Bubu, cum era poreclit de apropiati, a fost lovit cu o sticla in cap si a ajuns la spital in stare grava! Din pacate, cateva ore mai tarziu, pustiul a decedat, din cauza unui hematom cerebral pacatos, lasand in urma o mare durere.

Politia a declansat imediat o ancheta in acest caz, iar ofiterii de la Serviciul Omoruri au gasit agresorul, in persoana lui Alexandru Badea, un paznic la un hypermarket din Bucuresti, de doar 25 de ani! Acesta si-a recunoscut fapta, insa le-a spus oamenilor legii ca nu a vrut sa il atace mortat pe Adrian, ci doar a dorit  sa il sperie cu un baston.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Din pacate, marturia nu l-a ajutat, ci, cum era normal, barbatul a fost dus in arest, de unde nu a fost eliberat nici pana astazi. Mai mult, familia Matei intentioneaza sa ii ceara la proces, sustin apropiatii, daune de nu mai putin de 100.000 de euro, plus 7000 de lei pentru cheltuielile de judecata! In plus, opteaza pentru o sentinta definitiva cat mai apropiata de maxim, omorul simplu fiind pedepsit de actualul Cod Penal  cu o pedeapsa privativa de libertate intre 10 si 20 de ani!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI