Close sidebar
Close sidebar

Familia unei femei decedate in 2014 a dat in judecata spitalele din Alba Iulia si Cluj si le acuza de malpraxis: "Sotia mea a suferit un infarct, ei au operat-o de mandibula!"

Familia unei tinere care a decedat in 2014 in spitalul din Cluj Napoca este decisa sa actioneze in judecata unitatea spitaliceasca de la Cluj, dar si pe cea din Alba Iulia si acuza medicii de aici de malpraxis.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Valeriu Burlacu, sotul femeii decedate, cere daune totale de 1,5 milioane de euro dupa de sotia lui, Maria, a decedat pe 13 martie 2014, dupa ce a fost operata de mandibula, desi ea suferise un infarct.

El a inaintat o actiune civila la Tribunalul Alba in data de 7 februarie 2017, parati in acest dosar fiind Spitalul Judetean de Urgenta alba si medicul Mariana Adamutiu, respectiv Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj si medicii Ioana Elica Racean si Gligor Florin Onisor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul spune ca in data de 12 martie femeia a suferit un infarct si s-a prezentat cu ea la spitalul din Alba, acolo unde medicii au ingnorat-o pe femeie si ulterior au trimis-o la Spitalul din Cluj, acolo unde medicii au operat-o la mandibula. "Au bagat-o in operatie fara nicio pregatire in dimineata zilei de 13 martie. Dupa operatie ea acuza dureri toracice si in membrele inferioare, dar medicii n-au facut nimic.

N-au monitorizat-o si nici supravegheat-o. Am vorbit cu ea la telefon la ora 13:00 si mi-a zis ca se simte rau si abia putea sa vorbeasca. Decesul a fost constatat ulterior la ora 14:29, iar necropsia a aratat ca a murit in urma unui infarct masiv", a declarat sotul femeii, informeaza cei de la adevarul.ro.

Pe langa plangerile penale, barbatul a depus plangeri si la Colegiile Medicilor din Cluj si Alba.

Medicii clujeni au scapat fara niciun fel de avertisment pentru ca nu au existat elemente care sa duca la concluzia ca sunt vinovati, iar medicul de la Alba s-a ales cu un avertisment pentru ca a efectuat un control superficial asupra pacientei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI