Familia unui preot din Brașov a fost, pur și simplu, decimată de coronavirus. Prima care s-a îmbolnăvit a fost soția preotului care la scurt timp s-a stins din viață. Din păcate, virusul care a ucis-o pe soție l-a răpus în cele din urmă și pe preot.

Nici fiul celor doi nu a fost ocolit de boală, potrivit Antena 3. Și în cazul acestuia deznodământul a fost unul tragic.

Citeste si: COVID-19 se transmite şi la animalele de companie

După moartea fulgerătoare a celor doi părinți, ambii cu o viață în slujba lui Dumnezeu, fiul, de profesie medic veterinar, a avut de luptat cu același inamic invizibil: coronavirusul.

Citeste si: Top 3 cele mai frumoase stațiuni montane din România

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul se afla internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență din Brașov, iar tragedia avea să lovească pentru a treia oară- fiul preotului a pierdut și el lupta cu temutul virus.

În doar două săptămâni, preotul Nicolae Puchianu, soția sa și fiul lor, dr.

Gheorghe Puchianu, șef la Direcția Sanitar- Veterinară din Brașov, au murit din cauza coronavirusului.

Preotul Nicolae Puchianu
Preotul Nicolae Puchianu, ucis de coronavirus

Bilanț coronavirus, azi, 18 septembrie. Alte 48 de decese în România

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a ajuns la 110.217 vineri, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.527 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 48 de decese, bilanţul ajungând la 4.360.

La ATI sunt internaţi 447 de pacienţi.

Citeste si: Alertă în China după de 3.000 de oameni s-au îmbolnăvit din cauza unei bacterii scăpate din laborator

În intervalul 17.09.2020 (10:00) – 18.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 48 de decese (28 bărbaţi şi 20 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 17 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 15 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 14 decese la categoria de peste 80 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si