Incidentul șocant a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad, unde se aflau acasă doar bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică, relatează Aradon.ro.

Citeste si: Femeie din Cluj, sfâșiată de câini în timp ce se plimba pe stradă cu băiețelul de numai 4 ani

Cum au reușit bunicii să-și apere nepoțica lor de câinii agresivi

Bunicul a sărit în ajutorul soției, însă a fost și el mușcat în repetate rânduri. De la un anumit moment, și cel de-al doilea câine a devenit agresiv. Bunicii au reușit să-și ia nepoțica în brațe și să ajungă în casă, baricadându-se într-o cameră de la parterul locuinței.

Citeste si: Un bebeluș a decedat după ce a fost atacat de o coțofană. Cum a avut loc totul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentanții Jandarmeriei Arad au explicat că i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, iar de la geam strigau după ajutor, în timp ce câinii erau liberi în curte. 

Jandarmii au luat decizia de a folosi materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecție, tonfa și spray-ul iritant lacrimogen.

Citeste si: A sărit de la etajul patru pentru a scăpa de incendiu. Întâmplarea a avut loc în Tulcea

Cei doi bunici, transportați la spital. Ce s-a întâmplat cu câinii

Jandarmii au reușit să izoleze câinii agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecție, i-au împins și imobilizat în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj.

În același timp echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor doi bunici care prezentau numeroase răni pe tot corpul.

Bunicii au fost transportați la spital, nu înainte ca echipajul de Jandarmerie să-i asigure că vor avea ei grijă de nepoțică până la sosirea mamei. Câinele agresiv a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lui.

VIDEO- Imagini de la intervenția jandarmilor:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si