Close sidebar
Close sidebar

Familie de români cu trei copii, nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a ieşit din maşină şi a murit

O familie de români cu trei copii a fost nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a coborât din maşină şi a murit lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme. Petru Claudiu avea 32 de ani şi a pierit încercând să îşi salveze cei trei copii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un teribil accident a avut loc duminică seara pe o autostradă din Germania, în care o familie de români cu trei copii a fost victimă. Petru Claudiu, 32 de ani, a murit la locul accidentului, după ce supravieţuise aproape nevătămat impactului maşinii lui cu balustrada. 

Citeste si: Șoferii băuți la volan vor fi reeducați la morgă. Drept pedeapsă vor spăla cadavre

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5.

El era în spate, alături de copiii mai mici, la volan era soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii. Pe scaune pentru copii erau şi micuţii din spate. 

Citeste si: Accident în Dâmboviţa, din cauza unui porc mistreţ. Şoferul a fost grav rănit

Corpul românului a fost dus la morgă pentru autopsie, martorii povestind însă că priveliştea de pe şosea era una imposibil de privit, deoarece trupul lui Petru Claudiu a fost pur şi simplu sfârtecat.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI