Mama a făcut o postare într-un grup de Facebook în care a explicat tot ce li s-a întâmplat și a mărturisit că are nevoie de ajutor urgent.

Ce au pățit românii când au ajuns la destinație

Femeia a scris pe Facebook că a ajuns cu întreaga familie la cazare, acolo unde rezervase pe Internet, însă proprietatea respectivă nu au onorat rezervarea și au ajuns cu toții în drum.

Au fost nevoiți să ceară ajutor pe Internet.

Femeia a transmis că are nevoie urgent de șase camere duble. Mai mulți oameni i-au sărit în ajutor, pentru a se asigura că familia este și va fi în continuare în siguranță.

Citește si: Fac plajă pe... chiștoace

„Bună ziua, vă rog să mă ajutați! Am ajuns în Lumenas la cazare şi din păcate nu au onorat rezervarea, suntem cu trei copii mici, deci căutam cazare începând de astăzi până pe 3 august, avem nevoie de şase camere duble! Mulţumesc!!”, a scris turista pe Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu este singurul caz de acest fel. Mai mulți turiști au declarat că s-au confruntat cu situații asemănătoare în Thassos și nu numai. O altă utilizatoare a grupului a mărturisit că unii turiști și-au făcut rezervări încă din primăvară şi au întâmpinat probleme. 

insula thassos

Vacanță pe Insula Thassos.

Citește si: VIDEO- Angajații de la salubritate adună în fiecare seară peste o tonă de deșeuri de pe plajă în Costinești

„Da, grecii, oricât am fi noi de toleranți, sunt tot mai disperați să facă bani, să nu rateze nimic. Mai bine le convine să vina doi (clienți-nr) o dată pentru aceeași, decât să stea cu teama că nu vine nimeni. Defecta gândire. Pas...”, a scris un alt turist.

Un alt bărbat, membru al grupului, a explicat că întotdeauna, înainte de a porni la drum, într-o vacanță, trebuie discutat cu proprietarii cazării şi cu o zi înainte. De asemenea, e bine să cerem o confirmare pe mail.

În continuare, insula Thassos este una aflată în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba despre destinații de vacanță.

Citește si: Grecii, cuprinși de disperare din cauza incendiilor de vegetație! Le-au mulțumit în lacrimi pompierilor români, trimiși să-i ajute: "Suntem ca frații!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si