Close sidebar
Close sidebar

Familie de ursi, fotografiata in apropierea Spitalului de Urgenta din Miercurea Ciuc!

O familie de ursi a fost fotografiata in apropierea Spitalului Clinic de Urgenta din Miercurea Ciuc, presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, postand pe Facebook fotografii cu animalele. Edilul cere relocarea de urgenta a ursilor, dar si un pla descentralizat de interventie in astfel de situatii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, doua fotografii in care apare o familie de ursi.

Edilul a explicat ca animalele devin din ce in ce mai indraznete si au ajuns pana in apropierea Spitalului Clinic de Urgenta din Miercurea Ciuc, acolo unde, de obicei, sunt tratati oamenii raniti de ursi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Borboly Csaba a cerut relocarea ursilor si considera ca ar trebui sa existe ”o regula de interventie descentralizata pentru specimene care apar adesea in municipalitatile populate”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI