Câteva persoane s-au strâns în faţa Tribunalului şi i-au huiduit pe cei doi. O persoană a strigat către Dincă: „Băăăă...., spânzură-te singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova şi te spânzură ăia!”.
Complicele lui Dincă i-a șocat pe magistrați. Ștefan Risipițeanu a declarat că nu vrea să plece din arest. Motivul este unul halucinant: nu are bani să ajungă acasă.

Citeste si: Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Citeste si: O tânără de 24 de ani a plecat de acasă alături de fiica sa și nu s-au mai întors. Unde e micuța în vârsta de un an și cinci luni

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gheorghe Dincă nu mai vrea să stea în spatele gratiiilor. Acuzat de opt infracțiuni, printre care și omor și viol, Dincă a cerut, vineri, Tribunalului Olt să îl plaseze în arest la domiciliu.

Citeste si: Ceaiul care îți face mai mult rău decât bine! Din păcate, românii nu știu asta și îl consumă des

Citeste si: VIDEO| Profituri uriașe pentru farmaciile din România. Medicii trag, însă, un semnal de alarmă

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si